Verkocht


Javucho


Genieten van een veelzijdige , netjes afgerichte ANDALUSIER / PRE, geschikt voor hele gezin dan hebben wij wellicht een echte vriend te koop:

Super brave, goed betuigde en bereden PRE / Andalusier ruin, met SHOWERVARING onder zadel en KOETSEN tochten in 2, 3 en 4 span Maar ook enkelspan gereden.

Javucho is een vriendelijke gemoedelijke spaanse ruin, met officiele spaanse stamboekpapieren, goede afstamming ( Imaldo). Hij is nu 11 jaar oud en heeft inmiddels genoeg ervaring opgedaan in het aangespannen werk. o.a. kampioenschappen antiekgerij bij de vorige eigenaar Hij weet dus wat volgen, wachten en publiek is.
Daarnaast is hij bij ons regelmatig onder het zadel gereden. hij kan netjes bewegen. Geen keienstampper. Licht in de mond, niet snel van zijn stuk gebracht. Gedraagd zich ook keurig met een minder ervaren ruiter in de bak. Fijn paard voor wie net zijn mendiploma heeft en ervaring op wil gaan doen.

Heeft omdat wij een ziek paard hadden, na een maandje mee oefenen ook meegelopen in de grote jubileumshow van het Friese stamboek, oktober 2009, in en caroussel met 8 paarden, meest hengsten, 16 dansers, liveorkest, lichtshow en 8.000 bezoekers op de tribune per avond. Een heel veelzijdige ruin dus.

Javucho is goed verkeersmak, loopt bij ons nu regelmatig enkelspan. In het verleden steeds meerspan.
Gaat nu regelmatig mee naar de binnenmanege en is ook een aantal keren nu onder het zadel alleen naar buiten geweest.. Gaat probleemloos de veewagen/trailer in. Daar heb je geen hulp bij nodig. Geen stalgebreken.

Hij is dol op aandacht, knuffelen, een vrijdoos. Kan goed tegen een paar dagen rust.
Een fijn familie paard voor het hele gezin. Geen neuroot, geen trauma's. Gewoon een gezellig, fijn dier.

Hij is netjes ingeent, ontwormd, staat op ijzers, Spaanse papierwinkel is in orde. Stokmaat 161 cm. Is inmiddels al wat zwaarder/dikker/barokker dan op de aangespannen foto's van deze zomer.

Keuren kosten koper geen bezwaar.
Prijs op aanvraag evt. toebehoren over te nemen.

Als u denkt dit zou mijn nieuwe vriend voor langere tijd kunnnen worden, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Maak een afspraak om hem eens te zien en te rijden.Klik om te vergroten


Tel. 0528 - 34 42 06
Mob. 06- 38 75 46 97 ( mobiel thuis weinig bereik, graag eerst huisnummer proberen )

Voor meer contact informatie zie Contact opnemen

Melody II


Voor de echte liefhebber te koop een werkelijk heel aparte ruim 3 jarige PRE / andalusier merrie.
Super mooi keuringstype, veel hals, uitstekende beweging, vriendelijk, mensgericht karakter.
Ze is nu al ruim 160 cm, maar nog niet uitgegroeid.

Natuurlijk met spaanse papieren, Carta Titularidad. Afstamming op aanvraag.Klik om te vergroten

Overige


Daarnaast hebben we op dit moment enkele zeer goed bewegende 2 jarige PRE / Andalsuier hengsten te koop met goede spaanse papieren, incl. Carta Titularidad. Oa. een zwarte hengst met veel Escalera bloed.
Kleuren: schimmel, zwart en bruin.
Stokmaten verwacht ca. 157 - 162 cm.
Afstamming en foto's op aanvraag

Het is mogelijk na aankoop van een 2 jarige hengst deze tegen vergoeding bij ons in de hengstenopfok wei te laten in dit seizoen. U kunt hem desgewenst dan eerst bij ons laten castreren voordat u hem onderbrengt bij uw winterstalling